به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، روستای لالهگون واقع در بخش حسنآباد شهرستان اقلید با 133 خانوار و جمعیتی بیش از 430 نفر از با مشکل قطعی آب روبهرو است. به گفته یکی از اهالی این روستا حدود 2 ماه است که آب آشامیدنی این روستا قطع است.
ایمان باقری، دهیار روستای لالهگون در گفتوگو با تسنیم با بیان اینکه از 18 تیرماه آب آشامیدنی این روستا با مشکل روبهرو شده است، میگوید: آب آشامیدنی به طور کامل قطع نشده بود ولی اهالی روستا در روز تنها یک تا دو ساعت آب داشتند یا اینکه قسمتی از روستا آب داشتند و در قسمتی دیگر آب قطع بوده است.
وی با بیان اینکه در این مدت دوبار پمپ چاه تامین آب روستا لالهگون سوخته است، میافزاید: در حال حاضر مشکل آب آشامیدنی روستا در حال برطرف شدن است و کارگران در حال عمیقتر کردن چاه آب روستا هستند و علاوه بر این نیز قرار است از طریق یک چاه آب کشاورزی که شخصی است آب این روستا تامین شود.
حفر چاه جدید برای روستای لالهگون در آینده نزدیک
باقری با بیان اینکه یک چاه کفاف تامین آب این روستا را نمیدهد و باید یک چاه آب جدید حفر شود، میگوید: حدود دو هفته پیش در شورای اداری بخش حسنآباد نماینده اقلید در مجلس بر رفع اساسی مشکل آب روستاهای این بخش تاکید داشته است و قول حفر چاه تامین آب جدید برای این روستا و 7 روستای دیگر که به صورت یک مجتمع روستایی هستند داده شده است.
وی با بیان اینکه کارشناسان در حال حاضر در حال مکانیابی برای حفر چاه جدید برای این روستاها هستند، میافزاید: درست است که مشکل خشکسالی سبب کمبود آب در روستاها و شهرهای استان شده است اما در منطقه ما که منابع آب موجود است نباید روستاها با چنین مشکلاتی روبه رو باشند.
سه سال انتظار برای نصب تلفن ثابت
دهیار روستای لالهگون با بیان اینکه از سه سال پیش حدود 70 خانوار این روستا برای نصب تلفن ثابت ثبتنام کرده و امتیاز خریدهاند اما هنوز خط تلفن ثابت به این روستا داده نشده است، میگوید: سه سال پیش هر خانواده برای خرید امتیاز 54 هزار تومن پول پرداخت کرده که ظاهرا امسال هزینه خرید امتیاز 200 هزار تومان شده و در روستاهای اطراف از هر خانواده علاوه بر آن 54 هزار تومن مابقی هزینه نیز دوباره دریافت شده است که این از نظر ما منطقی نیست.
عدم تخصیص قیر رایگان به روستای لالهگون
وی خاکی بودن کوچهها و خیابانهای روستا را یکی دیگر از مشکلات این روستا عنوان و بیان میکند: از دو سال پیش کار زیرسازی، جدولکشی و لبهگذاری 18 هزار متر مربع از خیابانهای و کوچهها انجام شده است اما متاسفانه سهیمه قیر برای آسفالت به این روستا داده نشده و همین امر نیز سبب شده که بعد از دو سال همان زیرسازی نیز در حال از بین رفتن است.
باقری با بیان اینکه مسجد این روستا نیز از سال 88 در زمینی به مساحت 250 متر در حال ساختن است اما به دلیل کمبود اعتبار نیمهتمام مانده است، میگوید: در این روستا هیچ گونه امکانات رفاهی و تفریحی مانند سالن ورزشی، پارک و غیره وجود ندارد.
گزارش: ثریا ستاری