اقتصاد » صنعت و معدن و تجارت
کد خبر : 749
۱۹:۱۲:۰۳ - شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷
مدیرعامل شهرک‌های صنعتی فارس خبرداد

اختصاص مشوق‌های سرمايه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی اقليد

اختصاص مشوق‌های سرمايه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی اقليد

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، احد فتوحی در جلسه با فرماندار اقلید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های مناسب موجود در شهرک‌ها و نواحی صنعتی تأکید کرد و اظهار داشت: می‌توان در راستای ایجاد اشتغال از ظرفیت این شهرک‌ها استفاده کرد.

وی با اشاره به 291 هکتار اراضی که در اختیار شهرک‌ها و نواحی صنعتی شهرستان اقلید قرار دارد، افزود: 215 هکتار از این اراضی صنعتی هستند که تاکنون 80 قرارداد سرمایه‌گذاری با متقاضیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اقلید منعقدشده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به اختصاص مشوق‌های سرمایه‌گذاری بین 50تا 90درصدی در شهرک ها و نواحی صنعتی اقلید، گفت: 20 واحد صنعتی با اشتغال‌زایی 200 نفر در این شهرستان در مرحله بهره‌برداری و تولید قرار دارند.

فتوحی کاهش سهم پرداخت نقدی قیمت زمین در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سده، اقلید 2 و حسن‌آباد به 5 درصد و افزایش مدت پرداخت اقساط به 48 ماه را ازجمله مشوق‌های در نظر گرفته‌شده برای استفاده هرچه بیشتر صنعتگران و سرمایه‌گذاران از ظرفیت‌های موجود در این شهرک‌ها خواند.

وی تصریح کرد: 90 درصد از اسناد تعهدی سرمایه‌گذاران در این شهرک‌ها به‌شرط بهره‌برداری طرح طی برنامه زمان‌بندی و نیز ایجاد اشتغال بر اساس جواز تأسیس، به آن‌ها بازگردانده می‌شود.

این مقام مسؤول به کاهش سهم پرداخت نقدی قیمت زمین به 5 درصد و افزایش مدت پرداخت اقساط به 48 ماه در شهرک صنعتی خنجشت اقلید اشاره کرد و بیان کرد: در این شهرک صنعتی نیز به‌شرط بهره‌برداری از طرح، طی برنامه زمان‌بندی و نیز ایجاد اشتغال بر اساس جواز تأسیس تا سقف 70 درصد از اسناد تعهدی سرمایه‌گذاران و صنعتگران به آن‌ها بازگردانده می‌شود.

فتوحی مطرح کرد: کاهش سهم پرداخت نقدی قیمت زمین به 10 درصد و افزایش مدت پرداخت اقساط از 36 ماه به 42 ماه و بازگرداندن 50 درصد از اسناد تعهدی به‌شرط بهره‌برداری طی برنامه زمان‌بندی و نیز ایجاد اشتغال بر اساس جواز تأسیس برای فعالان صنعتی در شهرک صنعتی شماره یک اقلید از دیگر مشوق‌هایی در نظر گرفته‌شده است.

وی ادامه داد: متقاضیان در ناحیه صنعتی تیمارجان نیز با پرداخت 30 درصد از مبلغ حق انتفاع به‌صورت نقدی و باقیمانده در اقساط 30 ماهه می‌توانند نسبت به سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال و تولید اقدام کنند.